- Bewaar

- Bewaar
Flensjes van courgette en parmezaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp de ongeschilde courgettes en knijp er zo veel mogelijk vocht uit.
-
Snipper de lente-uitjes en de dille fijn.
-
Rasp de parmezaan en klop het ei los.
-
Meng alle ingrediënten behalve de olijfolie onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Maak minipannenkoekjes met telkens 1 eetl. beslag en druk even aan.
-
Bak 3 min. aan elke kant, haal uit de pan en hou warm. Voeg telkens 1 eetl. olijfolie toe tot al het beslag op is.
In plaats van parmezaan kan u ook verkruimelde feta toevoegen aan het beslag. Dat is ook heel lekker in de courgettebeignets.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp de ongeschilde courgettes en knijp er zo veel mogelijk vocht uit.
-
Snipper de lente-uitjes en de dille fijn.
-
Rasp de parmezaan en klop het ei los.
-
Meng alle ingrediënten behalve de olijfolie onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Maak minipannenkoekjes met telkens 1 eetl. beslag en druk even aan.
-
Bak 3 min. aan elke kant, haal uit de pan en hou warm. Voeg telkens 1 eetl. olijfolie toe tot al het beslag op is.
In plaats van parmezaan kan u ook verkruimelde feta toevoegen aan het beslag. Dat is ook heel lekker in de courgettebeignets.