- Bewaar

- Bewaar
Frambozencharlotte met madeleines en witte chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Maak een frambozencoulis: doe 500 g diepgevroren frambozen samen met de suiker in een kookpot en laat 10 min. koken. Mix fijn en duw door een zeef.
-
Smelt intussen de witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Meng onder de mascarpone.
-
Los de uitgeknepen gelatineblaadjes op in 5 eetl. warme frambozencoulis. Roer er daarna de yoghurt onder.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier en zet de madeleines verticaal tegen de rand van de springvorm. Vul de vorm met de het mascarponemengsel. Giet er daarna de frambozenyoghurt over. Dek af met vershoudfolie en zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Haal uit de koelkast, verwijder de springvorm en werk af met een handvol diepgevroren frambozen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Maak een frambozencoulis: doe 500 g diepgevroren frambozen samen met de suiker in een kookpot en laat 10 min. koken. Mix fijn en duw door een zeef.
-
Smelt intussen de witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Meng onder de mascarpone.
-
Los de uitgeknepen gelatineblaadjes op in 5 eetl. warme frambozencoulis. Roer er daarna de yoghurt onder.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier en zet de madeleines verticaal tegen de rand van de springvorm. Vul de vorm met de het mascarponemengsel. Giet er daarna de frambozenyoghurt over. Dek af met vershoudfolie en zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Haal uit de koelkast, verwijder de springvorm en werk af met een handvol diepgevroren frambozen.