- Bewaar

- Bewaar
Frambozentaart met kokos-vanillevulling
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Ontpit de dadels en mix samen met de hazelnoten en het zout tot een kruimelig deeg in de keukenrobot. Voeg eventueel 1 à 2 eetl. water toe als het deeg te vast is.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de springvorm en druk goed aan. Laat het deeg ± 5 min. opstijven in de koelkast.
-
Laat intussen de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Klop de kokosmelk samen met het vanillearoma en de agavesiroop tot een luchtig geheel met de kloppers van de mixer.
-
Verwarm enkele eetlepels water in een steelpan en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer tot ze volledig zijn opgelost. Meng het gelatinemengsel onder de kokosmelk.
-
Verdeel het kokosmengsel over de deegbodem. Laat de taart enkele uren opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Versier de taart met de frambozen.
U kan deze taart ook invriezen na stap 6. Op het moment zelf laat u ze ontdooien en voegt u de frambozen toe.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Ontpit de dadels en mix samen met de hazelnoten en het zout tot een kruimelig deeg in de keukenrobot. Voeg eventueel 1 à 2 eetl. water toe als het deeg te vast is.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de springvorm en druk goed aan. Laat het deeg ± 5 min. opstijven in de koelkast.
-
Laat intussen de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Klop de kokosmelk samen met het vanillearoma en de agavesiroop tot een luchtig geheel met de kloppers van de mixer.
-
Verwarm enkele eetlepels water in een steelpan en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer tot ze volledig zijn opgelost. Meng het gelatinemengsel onder de kokosmelk.
-
Verdeel het kokosmengsel over de deegbodem. Laat de taart enkele uren opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Versier de taart met de frambozen.
U kan deze taart ook invriezen na stap 6. Op het moment zelf laat u ze ontdooien en voegt u de frambozen toe.