Frisse mangosalsa met kingkrab
Frisse mangosalsa met kingkrab

Frisse mangosalsa met kingkrab

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil 1/2 mango en snij in blokjes van 1/2 cm. Snipper 2 takjes verse koriander fijn, plet 10 roze bessen (bokaal) met een vork en meng alles onder de mango.

  3. Meng 2 eetl. olijfolie met 1 eetl. limoensap, 1 mespuntje bloemsuiker, peper en zout en meng onder de mango.

  4. Verdeel over aperitiefschaaltjes en leg er 150 g uitgelekte kingkrab (blik) op. Werk af met wat preikiemen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil 1/2 mango en snij in blokjes van 1/2 cm. Snipper 2 takjes verse koriander fijn, plet 10 roze bessen (bokaal) met een vork en meng alles onder de mango.

  3. Meng 2 eetl. olijfolie met 1 eetl. limoensap, 1 mespuntje bloemsuiker, peper en zout en meng onder de mango.

  4. Verdeel over aperitiefschaaltjes en leg er 150 g uitgelekte kingkrab (blik) op. Werk af met wat preikiemen.

Bekijk het recept digitaal