- Bewaar

- Bewaar
Frisse tortilla's met kip en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kipfilet in stukjes, meng met de arachideolie en de cajunkruiden en laat even marineren in de koelkast.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de lente-uitjes doormidden.
-
Spoel de maïs onder koud water en giet af.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Mix het vruchtvlees van een avocado in een blender. Doe de andere ingrediënten voor de dressing erbij en mix glad.
-
Verhit olijfolie in een wok en roerbak de paprika, de maïs en de kipfilet 6 min.
-
Maak de tortilla's even nat onder de kraan en leg ze 30 sec. in de voorverwarmde oven zodat ze zacht en plooibaar zijn.
-
Bestrijk elke tortilla met de barbecuesaus en verdeel er 1 grote eetl. kip en de groenten over. Besprenkel met de dressing en werk af met de lente-ui.
-
Vouw de tortilla onderaan een stukje om en rol strak dicht.
Serveer met een frisse Tripel Lefort.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kipfilet in stukjes, meng met de arachideolie en de cajunkruiden en laat even marineren in de koelkast.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de lente-uitjes doormidden.
-
Spoel de maïs onder koud water en giet af.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Mix het vruchtvlees van een avocado in een blender. Doe de andere ingrediënten voor de dressing erbij en mix glad.
-
Verhit olijfolie in een wok en roerbak de paprika, de maïs en de kipfilet 6 min.
-
Maak de tortilla's even nat onder de kraan en leg ze 30 sec. in de voorverwarmde oven zodat ze zacht en plooibaar zijn.
-
Bestrijk elke tortilla met de barbecuesaus en verdeel er 1 grote eetl. kip en de groenten over. Besprenkel met de dressing en werk af met de lente-ui.
-
Vouw de tortilla onderaan een stukje om en rol strak dicht.
Serveer met een frisse Tripel Lefort.