Frozen lollipops
Frozen lollipops

Frozen lollipops

35 min.
Tussendoortje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 63 kcal
Vet 0.4 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 13.1 g
Suiker 12.3 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de sinaasappel. Schil de rest van het fruit en snij in stukken.

  3. Mix elke fruitsoort apart met de staafmixer of in de blender. Meng het sinaasappelsap onder de blauwebessenpuree.

  4. Verdeel de aardbeienmoes over 8 ijsvormpjes en zet 15 min. in de diepvries tot de moes een beetje bevroren is. Verdeel de kiwimoes over de aardbeien en zet ook 15 min. in de diepvries. Ga zo verder met de mango, de meloen en de blauwe bessen.

  5. Laat de ijslolly's 3 u. hard worden in de diepvries.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de sinaasappel. Schil de rest van het fruit en snij in stukken.

  3. Mix elke fruitsoort apart met de staafmixer of in de blender. Meng het sinaasappelsap onder de blauwebessenpuree.

  4. Verdeel de aardbeienmoes over 8 ijsvormpjes en zet 15 min. in de diepvries tot de moes een beetje bevroren is. Verdeel de kiwimoes over de aardbeien en zet ook 15 min. in de diepvries. Ga zo verder met de mango, de meloen en de blauwe bessen.

  5. Laat de ijslolly's 3 u. hard worden in de diepvries.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 63 kcal
Vet 0.4 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 13.1 g
Suiker 12.3 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal