Fruitcroissants
Fruitcroissants

Fruitcroissants

30 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kcal
Vet 14.4 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 32.9 g
Suiker 12 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 5.2 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij het bladerdeeg in 6 gelijke driehoeken. Laat de Breakfast Topper oppervlakkig ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Meng de Luikse siroop onder het fruit en verdeel over de brede kant van de driehoeken. Rol op tot croissants.

  3. Klop het ei los en strijk er de bovenkant van de croissants mee in. Bestrooi met de rietsuiker. Schik op een bakplaat met bakpapier en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij het bladerdeeg in 6 gelijke driehoeken. Laat de Breakfast Topper oppervlakkig ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Meng de Luikse siroop onder het fruit en verdeel over de brede kant van de driehoeken. Rol op tot croissants.

  3. Klop het ei los en strijk er de bovenkant van de croissants mee in. Bestrooi met de rietsuiker. Schik op een bakplaat met bakpapier en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kcal
Vet 14.4 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 32.9 g
Suiker 12 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 5.2 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal