In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Snij het bladerdeeg in 6 gelijke driehoeken. Laat de Breakfast Topper oppervlakkig ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de Luikse siroop onder het fruit en verdeel over de brede kant van de driehoeken. Rol op tot croissants.
Klop het ei los en strijk er de bovenkant van de croissants mee in. Bestrooi met de rietsuiker. Schik op een bakplaat met bakpapier en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Snij het bladerdeeg in 6 gelijke driehoeken. Laat de Breakfast Topper oppervlakkig ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de Luikse siroop onder het fruit en verdeel over de brede kant van de driehoeken. Rol op tot croissants.
Klop het ei los en strijk er de bovenkant van de croissants mee in. Bestrooi met de rietsuiker. Schik op een bakplaat met bakpapier en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.