Fruitglaasje met meringue-vanilleroom
Fruitglaasje met meringue-vanilleroom

Fruitglaasje met meringue-vanilleroom

Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 241 kcal
Vet 15 g
Koolhydraat 23.6 g
Eiwit 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de mango in blokjes van 1 cm en de aardbeien in de lengte in 6.

  3. Breek de meringues in kleine stukjes. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er de zaadjes uit.

  4. Klop de room stijf. Meng de vanillezaadjes, de vanillesuiker en de stukjes meringue onder de opgeklopte room.

  5. Verdeel de blokjes mango en stukjes aardbei over 6 dessertglaasjes. Lepel er de room over. Snij de passievruchten in 2 en verdeel het vruchtvlees over de glaasjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de mango in blokjes van 1 cm en de aardbeien in de lengte in 6.

  3. Breek de meringues in kleine stukjes. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er de zaadjes uit.

  4. Klop de room stijf. Meng de vanillezaadjes, de vanillesuiker en de stukjes meringue onder de opgeklopte room.

  5. Verdeel de blokjes mango en stukjes aardbei over 6 dessertglaasjes. Lepel er de room over. Snij de passievruchten in 2 en verdeel het vruchtvlees over de glaasjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 241 kcal
Vet 15 g
Koolhydraat 23.6 g
Eiwit 2.9 g

Bekijk het recept digitaal