In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de mango in blokjes van 1 cm en de aardbeien in de lengte in 6.
Breek de meringues in kleine stukjes. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er de zaadjes uit.
Klop de room stijf. Meng de vanillezaadjes, de vanillesuiker en de stukjes meringue onder de opgeklopte room.
Verdeel de blokjes mango en stukjes aardbei over 6 dessertglaasjes. Lepel er de room over. Snij de passievruchten in 2 en verdeel het vruchtvlees over de glaasjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de mango in blokjes van 1 cm en de aardbeien in de lengte in 6.
Breek de meringues in kleine stukjes. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er de zaadjes uit.
Klop de room stijf. Meng de vanillezaadjes, de vanillesuiker en de stukjes meringue onder de opgeklopte room.
Verdeel de blokjes mango en stukjes aardbei over 6 dessertglaasjes. Lepel er de room over. Snij de passievruchten in 2 en verdeel het vruchtvlees over de glaasjes.