- Bewaar

- Bewaar
Fruitig dessertbordje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verkruimel de boterkoekjes.
-
Teken met de chocoladestift 3 streepjes op de macarons (tot in de helft).
-
Snij de passievruchten en de aardbeien in 2.
-
Bereiding:
-
Maak van de verkruimelde boterkoekjes een rondje op elk bord en schep er een bolletje sorbet op. Werk af met een blaadje munt.
-
Lepel de frambozencoulis op de borden en schik er een minigebakje en een macaron op.
-
Afwerking:
-
Werk elk bord af met 2 halve aardbeien, een halve passievrucht, en 2 braambessen. Bestrooi met de popcorn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verkruimel de boterkoekjes.
-
Teken met de chocoladestift 3 streepjes op de macarons (tot in de helft).
-
Snij de passievruchten en de aardbeien in 2.
-
Bereiding:
-
Maak van de verkruimelde boterkoekjes een rondje op elk bord en schep er een bolletje sorbet op. Werk af met een blaadje munt.
-
Lepel de frambozencoulis op de borden en schik er een minigebakje en een macaron op.
-
Afwerking:
-
Werk elk bord af met 2 halve aardbeien, een halve passievrucht, en 2 braambessen. Bestrooi met de popcorn.