- Bewaar

- Bewaar
Gamba op een torentje van avocado, venkel en pompelmoes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gamba's volledig ontdooien. Dep droog.
-
Snij de limoen in 8 partjes.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Verwijder de pit uit de avocado's en snij in kleine blokjes.
-
Snij de venkel in dunne reepjes.
-
Knip de waterkers los.
-
Bereiding:
-
Verhit een grillpan, zonder vetstof. Bak de gamba's 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper, zeezout en de Provençaalse kruiden.
-
Maak de saus: meng 2 eetl. cocktailsaus met 3 eetl. koud water.
-
Maak de torentjes (dat gaat makkelijk met een serveerring): maak onderaan een laagje avocado. Lepel er een laagje pompelmoes over en eindig met de venkel.
-
Verdeel de gamba's over de torentjes en werk af met wat waterkers. Besprenkel met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Lepel een beetje saus rond de torentjes en serveer er een limoenpartje bij.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gamba's volledig ontdooien. Dep droog.
-
Snij de limoen in 8 partjes.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Verwijder de pit uit de avocado's en snij in kleine blokjes.
-
Snij de venkel in dunne reepjes.
-
Knip de waterkers los.
-
Bereiding:
-
Verhit een grillpan, zonder vetstof. Bak de gamba's 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper, zeezout en de Provençaalse kruiden.
-
Maak de saus: meng 2 eetl. cocktailsaus met 3 eetl. koud water.
-
Maak de torentjes (dat gaat makkelijk met een serveerring): maak onderaan een laagje avocado. Lepel er een laagje pompelmoes over en eindig met de venkel.
-
Verdeel de gamba's over de torentjes en werk af met wat waterkers. Besprenkel met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Lepel een beetje saus rond de torentjes en serveer er een limoenpartje bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier