- Bewaar

- Bewaar
Gefrituurde artisjokken
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de artisjokbodems in 4 en besprenkel met het citroensap.
-
Kruid de bloem met peper en zout.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Bereiding:
-
Haal de stukken artisjok door de bloem. Dompel ze onder in de losgeklopte eieren en haal ze opnieuw door de bloem. Schud overtollige bloem af.
-
Bak de stukken artisjok gedurende 5 min. in frituurolie op 175 °C.
-
Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk en geef er prikkertjes bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de artisjokbodems in 4 en besprenkel met het citroensap.
-
Kruid de bloem met peper en zout.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Bereiding:
-
Haal de stukken artisjok door de bloem. Dompel ze onder in de losgeklopte eieren en haal ze opnieuw door de bloem. Schud overtollige bloem af.
-
Bak de stukken artisjok gedurende 5 min. in frituurolie op 175 °C.
-
Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk en geef er prikkertjes bij.