- Bewaar

- Bewaar
Gefrituurde zeetong met currytartaar
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de zeetongfilet in fijne sneetjes.
-
Snipper de halve sjalot en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie, de eidooiers, het citroensap en peper en zout. Haal de vis erdoor en daarna door het paneermeel.
-
Frituur de zeetong 3 min. in de friteuse op 180 °C.
-
Voeg de sjalot, de peterselie, de rode curry en de uitgelekte kappertjes toe aan de mayonaise.
Serveer met een frisse Triple d'Anvers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de zeetongfilet in fijne sneetjes.
-
Snipper de halve sjalot en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie, de eidooiers, het citroensap en peper en zout. Haal de vis erdoor en daarna door het paneermeel.
-
Frituur de zeetong 3 min. in de friteuse op 180 °C.
-
Voeg de sjalot, de peterselie, de rode curry en de uitgelekte kappertjes toe aan de mayonaise.
Serveer met een frisse Triple d'Anvers.