- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde kip met zomerse stoemp
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(± 30 min.)
-
Schil de aardappelen en snij ze in stukken.
-
Was de veldsla.
-
Snij de tomaten in 4. Verwijder de pitjes en snij in fijne reepjes. Pel eventueel de tomaten op voorhand (dat gaat makkelijk als je ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water).
-
Snij de lente-uitjes in ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de olijfolie met de kippenkruiden in een kom. Bestrijk er de kippenborstfilets mee.
-
Bak de kippenborstfilets ± 20 min. op de barbecue of in de grillpan. Gevogelte eet je goed doorbakken.
-
Pureer de aardappelen met de melk en de boter of margarine. Voeg de mosterd en nootmuskaat toe en kruid met peper en zout.
-
Meng de rauwe groenten onder de puree. Serveer onmiddellijk met de gegrilde kip.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(± 30 min.)
-
Schil de aardappelen en snij ze in stukken.
-
Was de veldsla.
-
Snij de tomaten in 4. Verwijder de pitjes en snij in fijne reepjes. Pel eventueel de tomaten op voorhand (dat gaat makkelijk als je ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water).
-
Snij de lente-uitjes in ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de olijfolie met de kippenkruiden in een kom. Bestrijk er de kippenborstfilets mee.
-
Bak de kippenborstfilets ± 20 min. op de barbecue of in de grillpan. Gevogelte eet je goed doorbakken.
-
Pureer de aardappelen met de melk en de boter of margarine. Voeg de mosterd en nootmuskaat toe en kruid met peper en zout.
-
Meng de rauwe groenten onder de puree. Serveer onmiddellijk met de gegrilde kip.