- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde nectarines met amandelcrumble
Onze drankensuggesties
Wijn Madame Dubard 'Tendresse' A.O.P. Côtes de Bergerac Bier Desperados Mojito Bier gearomatiseerd met aguardiente
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met de platte kant van een mes. Meng onder de honing.
-
Snij de nectarines in 2 en verwijder de pit. Besmeer de snijkant met de vanillehoning.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Voor de crumble: meng het amandelmeel met de amandelschilfers, de rietsuiker en 2 el water. Verdeel de mengeling over een bakplaat met bakpapier en bestrooi met fleur de sel. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen een grillpan (of de barbecue) en rooster de nectarines ± 2 min. op de snijkant.
-
Schik de nectarines op de borden en verdeel er de yoghurt over. Werk af met de amandelcrumble.
Onze drankensuggesties
Wijn Madame Dubard 'Tendresse' A.O.P. Côtes de Bergerac Bier Desperados Mojito Bier gearomatiseerd met aguardiente
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met de platte kant van een mes. Meng onder de honing.
-
Snij de nectarines in 2 en verwijder de pit. Besmeer de snijkant met de vanillehoning.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Voor de crumble: meng het amandelmeel met de amandelschilfers, de rietsuiker en 2 el water. Verdeel de mengeling over een bakplaat met bakpapier en bestrooi met fleur de sel. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen een grillpan (of de barbecue) en rooster de nectarines ± 2 min. op de snijkant.
-
Schik de nectarines op de borden en verdeel er de yoghurt over. Werk af met de amandelcrumble.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Madame Dubard 'Tendresse' A.O.P. Côtes de Bergerac Bier Desperados Mojito Bier gearomatiseerd met aguardiente