- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde pruimen met vanille-ijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de pruimen in 2 helften en verwijder de pit.
-
Bereiding:
-
Rooster de amandelschilfers kort goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rooster de pruimen met de snijkant naar onder op de barbecue of in een grillpan tot je mooie grillstrepen krijgt.
-
Wikkel de pruimen daarna in aluminiumfolie en leg ze nog 5 min. op de barbecue. Of bak ze nog 5 min. in een ovenschaal in een voorverwarmde oven, op 180 °C.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bolletjes vanille-ijs over de pruimhelften en werk af met de amandelschilfers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de pruimen in 2 helften en verwijder de pit.
-
Bereiding:
-
Rooster de amandelschilfers kort goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rooster de pruimen met de snijkant naar onder op de barbecue of in een grillpan tot je mooie grillstrepen krijgt.
-
Wikkel de pruimen daarna in aluminiumfolie en leg ze nog 5 min. op de barbecue. Of bak ze nog 5 min. in een ovenschaal in een voorverwarmde oven, op 180 °C.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bolletjes vanille-ijs over de pruimhelften en werk af met de amandelschilfers.