- Bewaar

- Bewaar
Gehaktschotel met wortel en knolselder
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Merlot - I.G.P. Pays d'Oc Tarapacá Merlot - D.O. Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de wortelen en de knolselder en rasp fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en roer er de room onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de fijn gesnipperde ui glazig. Voeg het gehakt en de tijm toe en maak het gehakt los met een vork. Bak 5 min. en kruid met peper en zout. Verdeel over een ovenschaal.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Smelt 1 eetl. boter in dezelfde braadpan en roerbak de geraspte wortelen en knolselder 5 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Verdeel de wortelen en de knolselder over het gehakt en bedek met de aardappelpuree.
-
Bestrooi met het paneermeel en verdeel er 1 eetl. boter in klontjes over. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Merlot - I.G.P. Pays d'Oc Tarapacá Merlot - D.O. Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de wortelen en de knolselder en rasp fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en roer er de room onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de fijn gesnipperde ui glazig. Voeg het gehakt en de tijm toe en maak het gehakt los met een vork. Bak 5 min. en kruid met peper en zout. Verdeel over een ovenschaal.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Smelt 1 eetl. boter in dezelfde braadpan en roerbak de geraspte wortelen en knolselder 5 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Verdeel de wortelen en de knolselder over het gehakt en bedek met de aardappelpuree.
-
Bestrooi met het paneermeel en verdeel er 1 eetl. boter in klontjes over. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Merlot - I.G.P. Pays d'Oc Tarapacá Merlot - D.O. Central Valley - Chili