- Bewaar

- Bewaar
Geitenkaasslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Laat de fruitsla uitlekken: u hebt 2 à 3 eetl. per bordje nodig.
-
Bereiding:
-
Snij de sla in reepjes en verdeel over 4 bordjes.
-
Meng de rodewijnazijn met de ontdooide frambozencoulis en kruid naar smaak met zwarte peper van de molen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak er de stukjes fruitsla gedurende 1 à 2 min. in. Haal uit de pan.
-
Verwarm de geitenkaasbolletjes even in dezelfde pan. Let op dat de kaas niet begint te smelten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fruitsla en de geitenkaasbolletjes over de salade. Besprenkel met het frambozensausje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Laat de fruitsla uitlekken: u hebt 2 à 3 eetl. per bordje nodig.
-
Bereiding:
-
Snij de sla in reepjes en verdeel over 4 bordjes.
-
Meng de rodewijnazijn met de ontdooide frambozencoulis en kruid naar smaak met zwarte peper van de molen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak er de stukjes fruitsla gedurende 1 à 2 min. in. Haal uit de pan.
-
Verwarm de geitenkaasbolletjes even in dezelfde pan. Let op dat de kaas niet begint te smelten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fruitsla en de geitenkaasbolletjes over de salade. Besprenkel met het frambozensausje.