Geitenkaasslaatje
Geitenkaasslaatje

Geitenkaasslaatje

20 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 315 kcal
Vet 20.2 g
Koolhydraat 24.3 g
Eiwit 9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  3. Laat de fruitsla uitlekken: u hebt 2 à 3 eetl. per bordje nodig.

  4. Bereiding:
  5. Snij de sla in reepjes en verdeel over 4 bordjes.

  6. Meng de rodewijnazijn met de ontdooide frambozencoulis en kruid naar smaak met zwarte peper van de molen.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak er de stukjes fruitsla gedurende 1 à 2 min. in. Haal uit de pan.

  8. Verwarm de geitenkaasbolletjes even in dezelfde pan. Let op dat de kaas niet begint te smelten.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de fruitsla en de geitenkaasbolletjes over de salade. Besprenkel met het frambozensausje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  3. Laat de fruitsla uitlekken: u hebt 2 à 3 eetl. per bordje nodig.

  4. Bereiding:
  5. Snij de sla in reepjes en verdeel over 4 bordjes.

  6. Meng de rodewijnazijn met de ontdooide frambozencoulis en kruid naar smaak met zwarte peper van de molen.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak er de stukjes fruitsla gedurende 1 à 2 min. in. Haal uit de pan.

  8. Verwarm de geitenkaasbolletjes even in dezelfde pan. Let op dat de kaas niet begint te smelten.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de fruitsla en de geitenkaasbolletjes over de salade. Besprenkel met het frambozensausje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 315 kcal
Vet 20.2 g
Koolhydraat 24.3 g
Eiwit 9 g

Bekijk het recept digitaal