Gemarineerde champignons
Gemarineerde champignons

Gemarineerde champignons

Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 500 g champignons in 4, doe ze in een mengkom en giet er 10 eetl. olijfolie over. Voeg de naaldjes van 10 takjes rozemarijn, 2 fijngesnipperde teentjes knoflook en 3 eetl. citroensap toe. Kruid met peper en zout en roer goed. Laat 1 u. marineren en bak daarna tot ze gaar zijn.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 500 g champignons in 4, doe ze in een mengkom en giet er 10 eetl. olijfolie over. Voeg de naaldjes van 10 takjes rozemarijn, 2 fijngesnipperde teentjes knoflook en 3 eetl. citroensap toe. Kruid met peper en zout en roer goed. Laat 1 u. marineren en bak daarna tot ze gaar zijn.

Bekijk het recept digitaal