- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde heekfilet met noedelslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Petite Muraille wit A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de limoen in 8 gelijke partjes.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de gemarineerde heekfilet in een ovenschaal en verdeel er de tomaten, de diepgevroren erwten en de lente-uitjes rond.
-
Meng de gember en het knoflook met de kokosmelk en giet over de vis. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en schik er de vis op. Lepel er wat groenten en saus over en serveer met een limoenpartje.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Petite Muraille wit A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de limoen in 8 gelijke partjes.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de gemarineerde heekfilet in een ovenschaal en verdeel er de tomaten, de diepgevroren erwten en de lente-uitjes rond.
-
Meng de gember en het knoflook met de kokosmelk en giet over de vis. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en schik er de vis op. Lepel er wat groenten en saus over en serveer met een limoenpartje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Petite Muraille wit A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles