Gemarineerde heekfilet met noedelslaatje
Gemarineerde heekfilet met noedelslaatje

Gemarineerde heekfilet met noedelslaatje

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 530 kcal
Vet 16.7 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraat 59.7 g
Suiker 4.2 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 32.2 g
Zout 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.

  5. Snij de kerstomaten in 2.

  6. Snij de limoen in 8 gelijke partjes.

  7. Bereiding:
  8. (25 min.)

  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Leg de gemarineerde heekfilet in een ovenschaal en verdeel er de tomaten, de diepgevroren erwten en de lente-uitjes rond.

  11. Meng de gember en het knoflook met de kokosmelk en giet over de vis. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Kook intussen de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de noedels over de borden en schik er de vis op. Lepel er wat groenten en saus over en serveer met een limoenpartje.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.

  5. Snij de kerstomaten in 2.

  6. Snij de limoen in 8 gelijke partjes.

  7. Bereiding:
  8. (25 min.)

  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Leg de gemarineerde heekfilet in een ovenschaal en verdeel er de tomaten, de diepgevroren erwten en de lente-uitjes rond.

  11. Meng de gember en het knoflook met de kokosmelk en giet over de vis. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Kook intussen de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de noedels over de borden en schik er de vis op. Lepel er wat groenten en saus over en serveer met een limoenpartje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 530 kcal
Vet 16.7 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraat 59.7 g
Suiker 4.2 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 32.2 g
Zout 2.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Petite Muraille wit A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles

Bekijk het recept digitaal