- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kalfssneden met kaassausje
Onze drankensuggesties
Wijn Côte de Beaune-Villages A.C. Albert Bichot Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Leg de kalfssneden in een brede schaal en besprenkel met 1 koffiel. citroensap, 1 eetl. olijfolie en kruid met dragon en peper en zout. Laat minstens 15 min. marineren in de koelkast.
-
Snij de bloemkool en wittekool in flinterdunne stukjes. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met de tijm en peper en zout. Laat 15 min marineren.
-
Prak de kaas fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Maak het kaassausje: meng de kaas met de fijngesnipperde peterselie, 125 ml zure room, 2 koffiel. citroensap en kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de marinade en bak 1 min. aan elke zijde op een matig warme grill.
-
Dien op met de koolsalade en het kaassausje. Serveer met een aardappel in de schil.
Onze drankensuggesties
Wijn Côte de Beaune-Villages A.C. Albert Bichot Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Leg de kalfssneden in een brede schaal en besprenkel met 1 koffiel. citroensap, 1 eetl. olijfolie en kruid met dragon en peper en zout. Laat minstens 15 min. marineren in de koelkast.
-
Snij de bloemkool en wittekool in flinterdunne stukjes. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met de tijm en peper en zout. Laat 15 min marineren.
-
Prak de kaas fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Maak het kaassausje: meng de kaas met de fijngesnipperde peterselie, 125 ml zure room, 2 koffiel. citroensap en kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de marinade en bak 1 min. aan elke zijde op een matig warme grill.
-
Dien op met de koolsalade en het kaassausje. Serveer met een aardappel in de schil.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Côte de Beaune-Villages A.C. Albert Bichot Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet