- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde aardappelsalade met pompoen en kalkoenhaasje
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Blond Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 4.
-
Schil de pompoen, verwijder de pitten en de draden en snij in blokjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
2 Schik de aardappelen, de pompoenblokjes en de tomaten op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en besprenkel met de olijfolie. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
3 Smelt intussen de boter in een pan en bak het kalkoenhaasje 5 à 6 min. aan elke kant. Voeg het spek toe en bak nog 2 à 3 min. Haal het vlees uit de pan en snij in schuine stukken.
-
4 Verdeel de aardappelen en de groenten over de borden en schik er het vlees op. Besprenkel met de balsamicoazijn.
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Blond Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 4.
-
Schil de pompoen, verwijder de pitten en de draden en snij in blokjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
2 Schik de aardappelen, de pompoenblokjes en de tomaten op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en besprenkel met de olijfolie. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
3 Smelt intussen de boter in een pan en bak het kalkoenhaasje 5 à 6 min. aan elke kant. Voeg het spek toe en bak nog 2 à 3 min. Haal het vlees uit de pan en snij in schuine stukken.
-
4 Verdeel de aardappelen en de groenten over de borden en schik er het vlees op. Besprenkel met de balsamicoazijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Blond Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc