- Bewaar

- Bewaar
Gevuld spruitjesblad
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pastinaak en snij in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Doe de blokjes pastinaak in een kookpot en voeg water toe tot ze volledig onder staan. Voeg het 1/2 bouillonblokje toe en kook de pastinaak 10 min. gaar. Giet af.
-
Maak intussen de blaadjes van de spruiten los. Dompel ze 1 min. onder in lichtgezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken.
-
Mix de pastinaak met de zure room en breng op smaak met peper en zout.
-
Kleur de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag en meng onder de pastinaak.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pastinaak mousse over de spruitjesblaadjes en bestrooi met plukjes peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pastinaak en snij in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Doe de blokjes pastinaak in een kookpot en voeg water toe tot ze volledig onder staan. Voeg het 1/2 bouillonblokje toe en kook de pastinaak 10 min. gaar. Giet af.
-
Maak intussen de blaadjes van de spruiten los. Dompel ze 1 min. onder in lichtgezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken.
-
Mix de pastinaak met de zure room en breng op smaak met peper en zout.
-
Kleur de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag en meng onder de pastinaak.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pastinaak mousse over de spruitjesblaadjes en bestrooi met plukjes peterselie.