- Bewaar

- Bewaar
Gevulde champignonhoedjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de steeltjes van 12 middelgrote grotchampignons.
-
Bereiding:
-
Pel 1 grote tomaat (dat gaat makkelijk als u hem 10 sec. onderdompelt in kokend water) en ontpit hem. Snij vervolgens in kleine dobbelsteentjes.
-
Snij 6 groene en 6 zwarte olijven heel fijn.
-
Hak 1 sjalot fijn. Hak enkele blaadjes rucola fijn.
-
Meng de blokjes tomaat met de olijven, de fijngesnipperde sjalot, de blaadjes rucola, 50 g geraspte mozzarella en 1 eetl. olijfolie.
-
Vul de champignonhoedjes op en plaats enkele min. op een hete barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de steeltjes van 12 middelgrote grotchampignons.
-
Bereiding:
-
Pel 1 grote tomaat (dat gaat makkelijk als u hem 10 sec. onderdompelt in kokend water) en ontpit hem. Snij vervolgens in kleine dobbelsteentjes.
-
Snij 6 groene en 6 zwarte olijven heel fijn.
-
Hak 1 sjalot fijn. Hak enkele blaadjes rucola fijn.
-
Meng de blokjes tomaat met de olijven, de fijngesnipperde sjalot, de blaadjes rucola, 50 g geraspte mozzarella en 1 eetl. olijfolie.
-
Vul de champignonhoedjes op en plaats enkele min. op een hete barbecue.