- Bewaar

- Bewaar
Gevulde ciabatta met mozzarella en ham
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de mozzarella in 12 plakjes en de ham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak 12 schuine inkepingen in de bovenkant van het ciabattabrood.
-
Steek in elke inkeping 1 plakje mozzarella en enkele reepjes ham. Lepel de pesto over de mozzarella en de ham.
-
Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot de mozzarella gesmolten is. Trek de blaadjes van de takjes basilicum en strooi over de ciabatta.
U kan makkelijk variëren met de ingrediënten. Probeer bijvoorbeeld deze combinaties: - Verdeel kruidenkaas en stukjes kipfilet (charcuterie) of gerookte zalmsnippers over de inkepingen en bestrooi met geraspte kaas. - Veggievariant: steek reepjes lente-ui, cheddar en geroosterde paprika of gedroogde tomaat in de inkepingen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de mozzarella in 12 plakjes en de ham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak 12 schuine inkepingen in de bovenkant van het ciabattabrood.
-
Steek in elke inkeping 1 plakje mozzarella en enkele reepjes ham. Lepel de pesto over de mozzarella en de ham.
-
Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot de mozzarella gesmolten is. Trek de blaadjes van de takjes basilicum en strooi over de ciabatta.
U kan makkelijk variëren met de ingrediënten. Probeer bijvoorbeeld deze combinaties: - Verdeel kruidenkaas en stukjes kipfilet (charcuterie) of gerookte zalmsnippers over de inkepingen en bestrooi met geraspte kaas. - Veggievariant: steek reepjes lente-ui, cheddar en geroosterde paprika of gedroogde tomaat in de inkepingen.