Gevulde dadels met geitenkaas
- Bewaar

- Bewaar
Gevulde dadels met geitenkaas
Aperitiefhapje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
118 kcal
Vet
6.1 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraat
12.3 g
Suiker
11.3 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
2.8 g
Zout
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het bieslook en de peterselie fijn. Meng onder de geitenkaas.
-
Snij de dadels open (snij niet volledig door) en verwijder de pitten.
-
Vul de dadels met de geitenkaas. Serveer ze samen met de studentenhaver.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het bieslook en de peterselie fijn. Meng onder de geitenkaas.
-
Snij de dadels open (snij niet volledig door) en verwijder de pitten.
-
Vul de dadels met de geitenkaas. Serveer ze samen met de studentenhaver.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
118 kcal
Vet
6.1 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraat
12.3 g
Suiker
11.3 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
2.8 g
Zout
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?