Gevulde dadels met geitenkaas
Gevulde dadels met geitenkaas

Gevulde dadels met geitenkaas

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 118 kcal
Vet 6.1 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 12.3 g
Suiker 11.3 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 2.8 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het bieslook en de peterselie fijn. Meng onder de geitenkaas.

  3. Snij de dadels open (snij niet volledig door) en verwijder de pitten.

  4. Vul de dadels met de geitenkaas. Serveer ze samen met de studentenhaver.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij het bieslook en de peterselie fijn. Meng onder de geitenkaas.

  3. Snij de dadels open (snij niet volledig door) en verwijder de pitten.

  4. Vul de dadels met de geitenkaas. Serveer ze samen met de studentenhaver.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 118 kcal
Vet 6.1 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 12.3 g
Suiker 11.3 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 2.8 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal