Gevulde edamame met krab en kruidenkaas
Gevulde edamame met krab en kruidenkaas

Gevulde edamame met krab en kruidenkaas

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 1.9 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 0.8 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.4 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Giet kokend water over de diepgevroren edamame en laat 5 min. weken. Giet af en dep droog.

  4. Snipper het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Prak de Boursin met een vork en meng er de krab onder.

  7. Maak de holle kant van de edamame open en verdeel de krabmengeling over de boontjes. Bestrooi met het bieslook.

Tip

- De schil van edamame kan u niet eten. Neem de edamame in uw mond en schraap er met u tanden de boontjes en de krabmengeling uit. - Hebt u nog krabmengeling over? Besmeer er toastjes mee als extra aperitiefhapje, of smeer de volgende dag op uw boterham als lunch.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Giet kokend water over de diepgevroren edamame en laat 5 min. weken. Giet af en dep droog.

  4. Snipper het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Prak de Boursin met een vork en meng er de krab onder.

  7. Maak de holle kant van de edamame open en verdeel de krabmengeling over de boontjes. Bestrooi met het bieslook.

Tip

- De schil van edamame kan u niet eten. Neem de edamame in uw mond en schraap er met u tanden de boontjes en de krabmengeling uit. - Hebt u nog krabmengeling over? Besmeer er toastjes mee als extra aperitiefhapje, of smeer de volgende dag op uw boterham als lunch.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 1.9 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 0.8 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.4 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal