- Bewaar

- Bewaar
Gevulde edamame met krab en kruidenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Giet kokend water over de diepgevroren edamame en laat 5 min. weken. Giet af en dep droog.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Prak de Boursin met een vork en meng er de krab onder.
-
Maak de holle kant van de edamame open en verdeel de krabmengeling over de boontjes. Bestrooi met het bieslook.
- De schil van edamame kan u niet eten. Neem de edamame in uw mond en schraap er met u tanden de boontjes en de krabmengeling uit. - Hebt u nog krabmengeling over? Besmeer er toastjes mee als extra aperitiefhapje, of smeer de volgende dag op uw boterham als lunch.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Giet kokend water over de diepgevroren edamame en laat 5 min. weken. Giet af en dep droog.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Prak de Boursin met een vork en meng er de krab onder.
-
Maak de holle kant van de edamame open en verdeel de krabmengeling over de boontjes. Bestrooi met het bieslook.
- De schil van edamame kan u niet eten. Neem de edamame in uw mond en schraap er met u tanden de boontjes en de krabmengeling uit. - Hebt u nog krabmengeling over? Besmeer er toastjes mee als extra aperitiefhapje, of smeer de volgende dag op uw boterham als lunch.