Gevulde kwarteleitjes
Gevulde kwarteleitjes

Gevulde kwarteleitjes

10 min.
Aperitiefhapje
36 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 19 kcal
Vet 1.4 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat 18 kwarteleitjes gedurende 4 à 5 min. hard koken in kokend water met een scheutje azijn. Koel af in koud water en pel ze. Halveer de eitjes en haal het eigeel eruit. Meng dat met 25 g rode pesto, 1 eetl. mayonaise en wat peper. Vul de eitjes met dit mengsel en versier met grijze garnalen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat 18 kwarteleitjes gedurende 4 à 5 min. hard koken in kokend water met een scheutje azijn. Koel af in koud water en pel ze. Halveer de eitjes en haal het eigeel eruit. Meng dat met 25 g rode pesto, 1 eetl. mayonaise en wat peper. Vul de eitjes met dit mengsel en versier met grijze garnalen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 19 kcal
Vet 1.4 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 1.3 g

Bekijk het recept digitaal