Gevulde varkenssneden met pasta en courgetteroom
Gevulde varkenssneden met pasta en courgetteroom

Gevulde varkenssneden met pasta en courgetteroom

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2816 kj
Energie 673 kcal
Vet 29.2 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraat 51.4 g
Suiker 9 g
Vezel 5.3 g
Eiwit 48.6 g
Zout 0.8 g
natrium 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Leg de varkenssneden tussen 2 vellen vershoudfolie en maak ze wat dunner met een deegrol.

  4. Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.

  6. Snipper de blaadjes basilicum fijn.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalotten 1 à 2 min. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 2 à 3 min.

  10. Giet er de room bij. Kruid met peper en zout en laat 7 min. inkoken. Bestrooi met het basilicum.

  11. Bestrijk 1 kan van elke varkenssnede met 1 eetl. tapenade en vouw dicht als een enveloppe.

  12. Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de envelopjes ± 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  13. Afwerking:
  14. Meng de pasta met de courgetteroom en verdeel over de borden. Schik er een gevulde varkenssnede naast. Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Leg de varkenssneden tussen 2 vellen vershoudfolie en maak ze wat dunner met een deegrol.

  4. Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.

  6. Snipper de blaadjes basilicum fijn.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalotten 1 à 2 min. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 2 à 3 min.

  10. Giet er de room bij. Kruid met peper en zout en laat 7 min. inkoken. Bestrooi met het basilicum.

  11. Bestrijk 1 kan van elke varkenssnede met 1 eetl. tapenade en vouw dicht als een enveloppe.

  12. Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de envelopjes ± 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  13. Afwerking:
  14. Meng de pasta met de courgetteroom en verdeel over de borden. Schik er een gevulde varkenssnede naast. Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2816 kj
Energie 673 kcal
Vet 29.2 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraat 51.4 g
Suiker 9 g
Vezel 5.3 g
Eiwit 48.6 g
Zout 0.8 g
natrium 0.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Chimay Bruin Donker trappistenbier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles

Bekijk het recept digitaal