- Bewaar

- Bewaar
Gevulde witloofkuipjes met kwartelei en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de kwarteleieren 4 min. hard in kokend water. Giet af, laat afkoelen en pel. Snij elk kwartelei in 2.
-
Overgiet intussen de diepgevroren erwten met kokend water en laat 3 min. rusten. Giet af en laat uitlekken.
-
Maak 8 witloofblaadjes los.
-
Schil de avocado, verwijder de pit en snij in 8 gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Verdeel de erwten, de avocado en de kerstomaten over de witloofblaadjes.
-
2 Schik er een half kwartelei en een mozzarellabolletje op en lepel er de honing_x0002_mosterdvinaigrette over. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de kwarteleieren 4 min. hard in kokend water. Giet af, laat afkoelen en pel. Snij elk kwartelei in 2.
-
Overgiet intussen de diepgevroren erwten met kokend water en laat 3 min. rusten. Giet af en laat uitlekken.
-
Maak 8 witloofblaadjes los.
-
Schil de avocado, verwijder de pit en snij in 8 gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Verdeel de erwten, de avocado en de kerstomaten over de witloofblaadjes.
-
2 Schik er een half kwartelei en een mozzarellabolletje op en lepel er de honing_x0002_mosterdvinaigrette over. Kruid met peper en zout.