- Bewaar

- Bewaar
Glutenvrije pasta met erwtjes, spinazie en spekjes
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Kook de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Bak intussen de spekjes en de fijngesnipperde ui ± 5 min in een kookpot. Voeg de room toe en breng aan de kook.
-
Roer er de diepgevroren erwtjes en de spinazie onder en laat de spinazie 2 à 3 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng de saus onder de casarecce en bestrooi met de geraspte emmentaler.
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Kook de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Bak intussen de spekjes en de fijngesnipperde ui ± 5 min in een kookpot. Voeg de room toe en breng aan de kook.
-
Roer er de diepgevroren erwtjes en de spinazie onder en laat de spinazie 2 à 3 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng de saus onder de casarecce en bestrooi met de geraspte emmentaler.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages