Glutenvrije pasta met erwtjes, spinazie en spekjes
Glutenvrije pasta met erwtjes, spinazie en spekjes

Glutenvrije pasta met erwtjes, spinazie en spekjes

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 752 kcal
Vet 34.7 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraat 56.5 g
Suiker 8.9 g
Vezel 16.9 g
Eiwit 44.8 g
Zout 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de ui fijn.

  2. Hak de spinazie grof.

  3. Kook de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Bak intussen de spekjes en de fijngesnipperde ui ± 5 min in een kookpot. Voeg de room toe en breng aan de kook.

  5. Roer er de diepgevroren erwtjes en de spinazie onder en laat de spinazie 2 à 3 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  6. Meng de saus onder de casarecce en bestrooi met de geraspte emmentaler.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de ui fijn.

  2. Hak de spinazie grof.

  3. Kook de casarecce in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Bak intussen de spekjes en de fijngesnipperde ui ± 5 min in een kookpot. Voeg de room toe en breng aan de kook.

  5. Roer er de diepgevroren erwtjes en de spinazie onder en laat de spinazie 2 à 3 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  6. Meng de saus onder de casarecce en bestrooi met de geraspte emmentaler.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 752 kcal
Vet 34.7 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraat 56.5 g
Suiker 8.9 g
Vezel 16.9 g
Eiwit 44.8 g
Zout 1.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Grisette Blond Bio Blond bier Wijn Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages

Bekijk het recept digitaal