Griekse pita met gemarineerde heek
Griekse pita met gemarineerde heek

Griekse pita met gemarineerde heek

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 277 kcal
Energie 1159 kj
Vet 5.7 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 37.8 g
Suiker 3.8 g
Vezel 2.5 g
Eiwit 17.4 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (5 min.)
  2. Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne plakjes.

  3. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  4. Leg de gemarineerde heekfilets in een aluminium schaaltje en bak op de barbecue (baktijd: zie verpakking).

  5. Verwarm ook de pitabroodjes een paar seconden aan elke kant op de barbecue.

  6. Beleg de helft van de pitabroodjes met schijfjes tomaat, komkommer, een stuk vis en tzatziki en vouw dicht.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (5 min.)
  2. Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne plakjes.

  3. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  4. Leg de gemarineerde heekfilets in een aluminium schaaltje en bak op de barbecue (baktijd: zie verpakking).

  5. Verwarm ook de pitabroodjes een paar seconden aan elke kant op de barbecue.

  6. Beleg de helft van de pitabroodjes met schijfjes tomaat, komkommer, een stuk vis en tzatziki en vouw dicht.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 277 kcal
Energie 1159 kj
Vet 5.7 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 37.8 g
Suiker 3.8 g
Vezel 2.5 g
Eiwit 17.4 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g

Bekijk het recept digitaal