Griekse pita met gemarineerde heek
- Bewaar

- Bewaar
Griekse pita met gemarineerde heek
15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
277 kcal
Energie
1159 kj
Vet
5.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraat
37.8 g
Suiker
3.8 g
Vezel
2.5 g
Eiwit
17.4 g
Zout
1.3 g
natrium
0.5 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
-
Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne plakjes.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de gemarineerde heekfilets in een aluminium schaaltje en bak op de barbecue (baktijd: zie verpakking).
-
Verwarm ook de pitabroodjes een paar seconden aan elke kant op de barbecue.
-
Beleg de helft van de pitabroodjes met schijfjes tomaat, komkommer, een stuk vis en tzatziki en vouw dicht.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
-
Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne plakjes.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de gemarineerde heekfilets in een aluminium schaaltje en bak op de barbecue (baktijd: zie verpakking).
-
Verwarm ook de pitabroodjes een paar seconden aan elke kant op de barbecue.
-
Beleg de helft van de pitabroodjes met schijfjes tomaat, komkommer, een stuk vis en tzatziki en vouw dicht.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
277 kcal
Energie
1159 kj
Vet
5.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraat
37.8 g
Suiker
3.8 g
Vezel
2.5 g
Eiwit
17.4 g
Zout
1.3 g
natrium
0.5 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?