Griekse yoghurt met fruitige quinoa
Griekse yoghurt met fruitige quinoa

Griekse yoghurt met fruitige quinoa

20 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 505 kcal
Vet 18.3 g
Koolhydraat 70.6 g
Eiwit 14.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Spoel de quinoa onder koud water. Kook 10 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.

  4. Schil ondertussen de mango en snij in kleine blokjes.

  5. Halveer de granaatappel en breek de helften in 2. Haal de pitjes eruit.

  6. Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  7. Snij de banaan in gelijke schijfjes.

  8. Bereiding:
  9. Meng het fruit samen met de granaatappelpitten, de gojibessen en de grofgehakte hazelnoten onder de quinoa.

  10. Verdeel de Griekse yoghurt over 4 schaaltjes.

  11. Lepel de quinoamengeling over de yoghurt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Spoel de quinoa onder koud water. Kook 10 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.

  4. Schil ondertussen de mango en snij in kleine blokjes.

  5. Halveer de granaatappel en breek de helften in 2. Haal de pitjes eruit.

  6. Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  7. Snij de banaan in gelijke schijfjes.

  8. Bereiding:
  9. Meng het fruit samen met de granaatappelpitten, de gojibessen en de grofgehakte hazelnoten onder de quinoa.

  10. Verdeel de Griekse yoghurt over 4 schaaltjes.

  11. Lepel de quinoamengeling over de yoghurt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 505 kcal
Vet 18.3 g
Koolhydraat 70.6 g
Eiwit 14.7 g

Bekijk het recept digitaal