- Bewaar

- Bewaar
Griekse yoghurt met fruitige quinoa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de quinoa onder koud water. Kook 10 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Schil ondertussen de mango en snij in kleine blokjes.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften in 2. Haal de pitjes eruit.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de banaan in gelijke schijfjes.
-
Bereiding:
-
Meng het fruit samen met de granaatappelpitten, de gojibessen en de grofgehakte hazelnoten onder de quinoa.
-
Verdeel de Griekse yoghurt over 4 schaaltjes.
-
Lepel de quinoamengeling over de yoghurt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de quinoa onder koud water. Kook 10 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Schil ondertussen de mango en snij in kleine blokjes.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften in 2. Haal de pitjes eruit.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de banaan in gelijke schijfjes.
-
Bereiding:
-
Meng het fruit samen met de granaatappelpitten, de gojibessen en de grofgehakte hazelnoten onder de quinoa.
-
Verdeel de Griekse yoghurt over 4 schaaltjes.
-
Lepel de quinoamengeling over de yoghurt.