- Bewaar

- Bewaar
Griesmeelpudding met banaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en haal er de zwarte pitjes uit.
-
Bereiding:
-
Breng de melk samen met het rijstgriesmeel en de vanillepitjes aan de kook.
-
Laat een paar minuutjes al roerend sudderen tot de pudding dikker begint te worden.
-
Giet in 2 kommetjes en laat een beetje afkoelen. Snij intussen de banaan in schijfjes.
-
Leg enkele schijfjes banaan op de pudding en bestrooi met rietsuiker.
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en haal er de zwarte pitjes uit.
-
Bereiding:
-
Breng de melk samen met het rijstgriesmeel en de vanillepitjes aan de kook.
-
Laat een paar minuutjes al roerend sudderen tot de pudding dikker begint te worden.
-
Giet in 2 kommetjes en laat een beetje afkoelen. Snij intussen de banaan in schijfjes.
-
Leg enkele schijfjes banaan op de pudding en bestrooi met rietsuiker.
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).