- Bewaar

- Bewaar
Groentesoep lekker exotisch
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Haal de pitjes uit het pepertje en snij in reepjes.
-
Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep')
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en bak de gember en het pepertje even aan. Meng er de rijst onder en laat nog even op het vuur.
-
Voeg de kokosmelk, komijn en saffraan toe. Breng aan de kook, dek af en laat 15 min. garen. Voeg eventueel nog wat groentebouillon toe. Werk af met de korianderblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Haal de pitjes uit het pepertje en snij in reepjes.
-
Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep')
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en bak de gember en het pepertje even aan. Meng er de rijst onder en laat nog even op het vuur.
-
Voeg de kokosmelk, komijn en saffraan toe. Breng aan de kook, dek af en laat 15 min. garen. Voeg eventueel nog wat groentebouillon toe. Werk af met de korianderblaadjes.