Groentewok met vegetarische reepjes en rijst vermicelli
Groentewok met vegetarische reepjes en rijst vermicelli

Groentewok met vegetarische reepjes en rijst vermicelli

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 601 kcal
Vet 17.8 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 86.5 g
Suiker 23.5 g
Vezel 9.6 g
Eiwit 18.9 g
Zout 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de Chinese kool in fijne reepjes.

  4. Hak de cashewnoten grof.

  5. Pluk de blaadjes koriander.

  6. Bereiding:
  7. (15 min.)

  8. Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit intussen de sesamolie in een wok en roerbak de Chinese kool en de pikante wokmix 8 à 10 min. Kruid met peper en zout.

  10. Verhit de olijfolie in een pan en bak de wokreepjes 3 à 4 min.

  11. Doe de wokreepjes en de rijstvermicelli bij de groentewok. Breng op smaak met de teriyakisaus.

  12. Afwerking:
  13. Bestrooi met de cashewnoten en de koriander.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de Chinese kool in fijne reepjes.

  4. Hak de cashewnoten grof.

  5. Pluk de blaadjes koriander.

  6. Bereiding:
  7. (15 min.)

  8. Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit intussen de sesamolie in een wok en roerbak de Chinese kool en de pikante wokmix 8 à 10 min. Kruid met peper en zout.

  10. Verhit de olijfolie in een pan en bak de wokreepjes 3 à 4 min.

  11. Doe de wokreepjes en de rijstvermicelli bij de groentewok. Breng op smaak met de teriyakisaus.

  12. Afwerking:
  13. Bestrooi met de cashewnoten en de koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 601 kcal
Vet 17.8 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 86.5 g
Suiker 23.5 g
Vezel 9.6 g
Eiwit 18.9 g
Zout 2.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers

Bekijk het recept digitaal