- Bewaar

- Bewaar
Groentewok met vegetarische reepjes en rijst vermicelli
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Pluk de blaadjes koriander.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de sesamolie in een wok en roerbak de Chinese kool en de pikante wokmix 8 à 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de wokreepjes 3 à 4 min.
-
Doe de wokreepjes en de rijstvermicelli bij de groentewok. Breng op smaak met de teriyakisaus.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de cashewnoten en de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Pluk de blaadjes koriander.
-
Bereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de sesamolie in een wok en roerbak de Chinese kool en de pikante wokmix 8 à 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de wokreepjes 3 à 4 min.
-
Doe de wokreepjes en de rijstvermicelli bij de groentewok. Breng op smaak met de teriyakisaus.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de cashewnoten en de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers