Hamburger met mosterdpuree en gekaramelliseerde ui
Hamburger met mosterdpuree en gekaramelliseerde ui

Hamburger met mosterdpuree en gekaramelliseerde ui

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 678 kcal
Vet 37.2 g
Verzadigd vet 15.5 g
Koolhydraat 43.6 g
Suiker 14.6 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 37.3 g
Zout 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de uien in 2 en vervolgens in halvemaantjes.

  4. Bereiding:
  5. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de ui samen met de suiker ± 10 min. op een matig vuur al roerend. Breng op smaak met peper en zout en voeg de azijn toe.

  6. Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  7. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de hamburgers ± 5 min. aan elke kant goudbruin op een matig vuur. Kruid met peper en zout.

  8. Warm intussen de puree op (instructies: zie verpakking) met 1 eetl. boter en de mosterd. Kruid naar smaak.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de uien in 2 en vervolgens in halvemaantjes.

  4. Bereiding:
  5. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de ui samen met de suiker ± 10 min. op een matig vuur al roerend. Breng op smaak met peper en zout en voeg de azijn toe.

  6. Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  7. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de hamburgers ± 5 min. aan elke kant goudbruin op een matig vuur. Kruid met peper en zout.

  8. Warm intussen de puree op (instructies: zie verpakking) met 1 eetl. boter en de mosterd. Kruid naar smaak.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 678 kcal
Vet 37.2 g
Verzadigd vet 15.5 g
Koolhydraat 43.6 g
Suiker 14.6 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 37.3 g
Zout 4.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Álibi Reserva Vinho Regional Alentejano Portugal

Bekijk het recept digitaal