- Bewaar

- Bewaar
Hamburger met mosterdpuree en gekaramelliseerde ui
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Álibi Reserva Vinho Regional Alentejano Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de uien in 2 en vervolgens in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de ui samen met de suiker ± 10 min. op een matig vuur al roerend. Breng op smaak met peper en zout en voeg de azijn toe.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de hamburgers ± 5 min. aan elke kant goudbruin op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Warm intussen de puree op (instructies: zie verpakking) met 1 eetl. boter en de mosterd. Kruid naar smaak.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Álibi Reserva Vinho Regional Alentejano Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de uien in 2 en vervolgens in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de ui samen met de suiker ± 10 min. op een matig vuur al roerend. Breng op smaak met peper en zout en voeg de azijn toe.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de hamburgers ± 5 min. aan elke kant goudbruin op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Warm intussen de puree op (instructies: zie verpakking) met 1 eetl. boter en de mosterd. Kruid naar smaak.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Álibi Reserva Vinho Regional Alentejano Portugal