- Bewaar

- Bewaar
Hamrolletjes met mousse van pastinaak
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de pastinaak en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de stukken pastinaak 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat nog even drogen op het vuur.
-
Mix de pastinaak met de walnootpitten en de olijfolie tot een gladde mousse. Kruid met peper en zout.
-
Leg in het midden van elk sneetje ham een koffiel. pastinaakmousse en wat rucolablaadjes (laat de uiteinden een beetje uitsteken) en rol dicht.
U kan ook Meesterlijcke hoeveham of gedroogde Belgische ham gebruiken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de pastinaak en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de stukken pastinaak 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat nog even drogen op het vuur.
-
Mix de pastinaak met de walnootpitten en de olijfolie tot een gladde mousse. Kruid met peper en zout.
-
Leg in het midden van elk sneetje ham een koffiel. pastinaakmousse en wat rucolablaadjes (laat de uiteinden een beetje uitsteken) en rol dicht.
U kan ook Meesterlijcke hoeveham of gedroogde Belgische ham gebruiken.