Hapje met witloof en garnaal
Hapje met witloof en garnaal

Hapje met witloof en garnaal

15 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 44 kcal
Vet 2.9 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 2.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het witloof heel fijn.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Meng de olijfolie met de honing, het kerriepoeder en het sinaasappelsap. Kruid met peper en zout.

  5. Meng alle ingrediënten en verdeel over glaasjes. Versier met een reuzengarnaal.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het witloof heel fijn.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Meng de olijfolie met de honing, het kerriepoeder en het sinaasappelsap. Kruid met peper en zout.

  5. Meng alle ingrediënten en verdeel over glaasjes. Versier met een reuzengarnaal.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 44 kcal
Vet 2.9 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 2.8 g

Bekijk het recept digitaal