- Bewaar

- Bewaar
Hartige bladerdeegwafeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer 1 vel bladerdeeg voor de helft met de mosterd en leg er de sneetjes ham naast elkaar op. Verdeel er de sneetjes kaas over.
-
Besmeer een tweede vel bladerdeeg voor de helft met de kruidenkaas en leg er de sneetjes zalm naast elkaar op.
-
Besmeer het derde vel bladerdeeg voor de helft met de verse geitenkaas en bestrooi met de pijnboompitten. Kruid met Italiaanse kruidenmix. Schik er de spinazieblaadjes naast elkaar op.
-
Vouw de vellen bladerdeeg dicht en duw de randen goed aan. Snij elk vel in 2 of 3 stukken en duw de randen opnieuw goed aan. Bak goudbruin in een wafelijzer.
-
Snij de stukken bladerdeeg in hapklare stukjes.
Voedingswaarde 1 wafeltje met ham: Energie 100 kcal - Eiwitten 4,5 g - Vetten 6,6 g - Koolhydraten 5,8 g 1 wafeltje met zalm: Energie 83 kcal - Eiwitten 2,5 g - Vetten 5,6 g - Koolhydraten 5,8 g 1 wafeltje met spinazie: Energie 87 kcal - Eiwitten 2,0 g - Vetten 6,2 g - Koolhydraten 5,8 g
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer 1 vel bladerdeeg voor de helft met de mosterd en leg er de sneetjes ham naast elkaar op. Verdeel er de sneetjes kaas over.
-
Besmeer een tweede vel bladerdeeg voor de helft met de kruidenkaas en leg er de sneetjes zalm naast elkaar op.
-
Besmeer het derde vel bladerdeeg voor de helft met de verse geitenkaas en bestrooi met de pijnboompitten. Kruid met Italiaanse kruidenmix. Schik er de spinazieblaadjes naast elkaar op.
-
Vouw de vellen bladerdeeg dicht en duw de randen goed aan. Snij elk vel in 2 of 3 stukken en duw de randen opnieuw goed aan. Bak goudbruin in een wafelijzer.
-
Snij de stukken bladerdeeg in hapklare stukjes.
Voedingswaarde 1 wafeltje met ham: Energie 100 kcal - Eiwitten 4,5 g - Vetten 6,6 g - Koolhydraten 5,8 g 1 wafeltje met zalm: Energie 83 kcal - Eiwitten 2,5 g - Vetten 5,6 g - Koolhydraten 5,8 g 1 wafeltje met spinazie: Energie 87 kcal - Eiwitten 2,0 g - Vetten 6,2 g - Koolhydraten 5,8 g