Hartige tompoes met avocado en rivierkreeftjes
Hartige tompoes met avocado en rivierkreeftjes

Hartige tompoes met avocado en rivierkreeftjes

15 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 133 kcal
Vet 9.7 g
Koolhydraat 7.1 g
Eiwit 4.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Pers de halve limoen.

  4. Plet het vruchtvlees van de avocado's. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Bereiding:
  7. Meng de avocado met het rivierkreeftenvlees en het bieslook.

  8. Besmeer een zout koekje rijkelijk met het avocadomengsel en zet er een tweede koekje op. Druk lichtjes aan. Maak zo 12 hapjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Pers de halve limoen.

  4. Plet het vruchtvlees van de avocado's. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Bereiding:
  7. Meng de avocado met het rivierkreeftenvlees en het bieslook.

  8. Besmeer een zout koekje rijkelijk met het avocadomengsel en zet er een tweede koekje op. Druk lichtjes aan. Maak zo 12 hapjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 133 kcal
Vet 9.7 g
Koolhydraat 7.1 g
Eiwit 4.1 g

Bekijk het recept digitaal