Hartige tompoes met avocado en rivierkreeftjes
- Bewaar

- Bewaar
Hartige tompoes met avocado en rivierkreeftjes
15 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
133 kcal
Vet
9.7 g
Koolhydraat
7.1 g
Eiwit
4.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pers de halve limoen.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado's. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de avocado met het rivierkreeftenvlees en het bieslook.
-
Besmeer een zout koekje rijkelijk met het avocadomengsel en zet er een tweede koekje op. Druk lichtjes aan. Maak zo 12 hapjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pers de halve limoen.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado's. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de avocado met het rivierkreeftenvlees en het bieslook.
-
Besmeer een zout koekje rijkelijk met het avocadomengsel en zet er een tweede koekje op. Druk lichtjes aan. Maak zo 12 hapjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
133 kcal
Vet
9.7 g
Koolhydraat
7.1 g
Eiwit
4.1 g
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?