Hasseltse koffie
Hasseltse koffie

Hasseltse koffie

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 524 kcal
Vet 45 g
Koolhydraat 11.1 g
Eiwit 3.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de jenever in een steelpan en laat de suiker erin smelten.

  3. Klop ondertussen de room op.

  4. Giet de hete koffie in een hittebestendig glas en doe er de warme jenever bij. Lepel de opgeklopte room voorzichtig over de koffie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de jenever in een steelpan en laat de suiker erin smelten.

  3. Klop ondertussen de room op.

  4. Giet de hete koffie in een hittebestendig glas en doe er de warme jenever bij. Lepel de opgeklopte room voorzichtig over de koffie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 524 kcal
Vet 45 g
Koolhydraat 11.1 g
Eiwit 3.8 g

Bekijk het recept digitaal