Heldere kerriesoep met Chinese groenten
Heldere kerriesoep met Chinese groenten

Heldere kerriesoep met Chinese groenten

15 min.
Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 4.2 g
Koolhydraat 14.5 g
Eiwit 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Verwarm de zonnebloemolie in een kookpan en doe er de diepgevroren Chinamix in. Laat al roerend 2 min. stoven.

  4. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat ± 4 min. zachtjes pruttelen en breng op smaak met 1 eetl. kerrie.

  5. Voeg de mihoen toe en laat nog 3 à 4 min. heel zachtjes koken, tot de mihoen gaar is.

  6. Afwerking:
  7. Indien gewenst, kunt u de soep verder op smaak brengen met sojasaus.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Verwarm de zonnebloemolie in een kookpan en doe er de diepgevroren Chinamix in. Laat al roerend 2 min. stoven.

  4. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat ± 4 min. zachtjes pruttelen en breng op smaak met 1 eetl. kerrie.

  5. Voeg de mihoen toe en laat nog 3 à 4 min. heel zachtjes koken, tot de mihoen gaar is.

  6. Afwerking:
  7. Indien gewenst, kunt u de soep verder op smaak brengen met sojasaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 4.2 g
Koolhydraat 14.5 g
Eiwit 2.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Les Trois Colonnes rosé A.C. Bordeaux Wijn Château Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal