- Bewaar

- Bewaar
Heldere kerriesoep met Chinese groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Les Trois Colonnes rosé A.C. Bordeaux Wijn Château Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de zonnebloemolie in een kookpan en doe er de diepgevroren Chinamix in. Laat al roerend 2 min. stoven.
-
Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat ± 4 min. zachtjes pruttelen en breng op smaak met 1 eetl. kerrie.
-
Voeg de mihoen toe en laat nog 3 à 4 min. heel zachtjes koken, tot de mihoen gaar is.
-
Afwerking:
-
Indien gewenst, kunt u de soep verder op smaak brengen met sojasaus.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Trois Colonnes rosé A.C. Bordeaux Wijn Château Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de zonnebloemolie in een kookpan en doe er de diepgevroren Chinamix in. Laat al roerend 2 min. stoven.
-
Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat ± 4 min. zachtjes pruttelen en breng op smaak met 1 eetl. kerrie.
-
Voeg de mihoen toe en laat nog 3 à 4 min. heel zachtjes koken, tot de mihoen gaar is.
-
Afwerking:
-
Indien gewenst, kunt u de soep verder op smaak brengen met sojasaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Trois Colonnes rosé A.C. Bordeaux Wijn Château Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône