- Bewaar

- Bewaar
Hoorntje met chocolade-ijs, witte chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Schep 4 grote bollen chocolade-ijs uit de verpakking en leg ze op een bord. Laat ze 10 min. harder worden in de diepvriezer.
-
Bereiding:
-
1 Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer er pas in als de chocolade volledig gesmolten is.
-
2 Haal de bolletjes ijs uit de diepvriezer en duw ze op de hoorntjes.
-
3 Dompel ze in de chocolade en bestrooi met de bresiliennenootjes. Serveer meteen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Schep 4 grote bollen chocolade-ijs uit de verpakking en leg ze op een bord. Laat ze 10 min. harder worden in de diepvriezer.
-
Bereiding:
-
1 Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer er pas in als de chocolade volledig gesmolten is.
-
2 Haal de bolletjes ijs uit de diepvriezer en duw ze op de hoorntjes.
-
3 Dompel ze in de chocolade en bestrooi met de bresiliennenootjes. Serveer meteen.