Hoorntje met chocolade-ijs, witte chocolade
Hoorntje met chocolade-ijs, witte chocolade

Hoorntje met chocolade-ijs, witte chocolade

Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 320 kcal
Vet 14.4 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraat 42.8 g
Suiker 32.8 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 4.3 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Schep 4 grote bollen chocolade-ijs uit de verpakking en leg ze op een bord. Laat ze 10 min. harder worden in de diepvriezer.

  4. Bereiding:
  5. 1 Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer er pas in als de chocolade volledig gesmolten is.

  6. 2 Haal de bolletjes ijs uit de diepvriezer en duw ze op de hoorntjes.

  7. 3 Dompel ze in de chocolade en bestrooi met de bresiliennenootjes. Serveer meteen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Schep 4 grote bollen chocolade-ijs uit de verpakking en leg ze op een bord. Laat ze 10 min. harder worden in de diepvriezer.

  4. Bereiding:
  5. 1 Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Roer er pas in als de chocolade volledig gesmolten is.

  6. 2 Haal de bolletjes ijs uit de diepvriezer en duw ze op de hoorntjes.

  7. 3 Dompel ze in de chocolade en bestrooi met de bresiliennenootjes. Serveer meteen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 320 kcal
Vet 14.4 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraat 42.8 g
Suiker 32.8 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 4.3 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal