Huisgemaakte al ragù
Huisgemaakte al ragù

Huisgemaakte al ragù

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 527 kcal
Vet 36.6 g
Koolhydraat 12.1 g
Eiwit 31.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de pancetta fijn.

  4. Snij de wortel en de selder in blokjes van 1/2 cm.

  5. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  6. Hak de platte peterselie.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de olijfolie in een grote kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de blokjes wortel en selder toe en stoof enkele min. al roerend.

  9. Laat de pancetta even meestoven en voeg daarna het gehakt toe. Laat het 10 min. bakken en prak fijn met een vork.

  10. Giet de gepelde tomaten en de wijn in de kookpot en voeg de rozemarijn en de laurier toe. Laat minstens een uur afgedekt sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper.

  11. Voeg op het einde de platte peterselie toe.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de pancetta fijn.

  4. Snij de wortel en de selder in blokjes van 1/2 cm.

  5. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  6. Hak de platte peterselie.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de olijfolie in een grote kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de blokjes wortel en selder toe en stoof enkele min. al roerend.

  9. Laat de pancetta even meestoven en voeg daarna het gehakt toe. Laat het 10 min. bakken en prak fijn met een vork.

  10. Giet de gepelde tomaten en de wijn in de kookpot en voeg de rozemarijn en de laurier toe. Laat minstens een uur afgedekt sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper.

  11. Voeg op het einde de platte peterselie toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 527 kcal
Vet 36.6 g
Koolhydraat 12.1 g
Eiwit 31.5 g

Bekijk het recept digitaal