- Bewaar

- Bewaar
Hutsepot op Elzasser wijze met wintergroenten
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Terrefort A.O.P. Bergerac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 20 min.)
-
Laat de diepvriesgroenten oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de frankfurterworsten in schijfjes van 2 cm.
-
Snij de casselrib in reepjes.
-
Schil de halve pompoen, verwijder de pitten en de draden en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Schil de raapjes en snij in blokjes.
-
Snij de selder in stukken.
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (30 min.)
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de uien glazig.
-
Voeg de aardappelen, de groenten, de tijm en het laurierblaadje toe en stoof 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Leg het hammetje en de andere stukken vlees op de groenten. Giet er de bouillon over en laat 25 min. afgedekt sudderen. Bewaar koel.
-
De dag zelf (10 à 15 min.)
-
Verwarm de hutsepot 10 à 15 min. op een zacht vuur.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Terrefort A.O.P. Bergerac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 20 min.)
-
Laat de diepvriesgroenten oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de frankfurterworsten in schijfjes van 2 cm.
-
Snij de casselrib in reepjes.
-
Schil de halve pompoen, verwijder de pitten en de draden en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Schil de raapjes en snij in blokjes.
-
Snij de selder in stukken.
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (30 min.)
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de uien glazig.
-
Voeg de aardappelen, de groenten, de tijm en het laurierblaadje toe en stoof 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Leg het hammetje en de andere stukken vlees op de groenten. Giet er de bouillon over en laat 25 min. afgedekt sudderen. Bewaar koel.
-
De dag zelf (10 à 15 min.)
-
Verwarm de hutsepot 10 à 15 min. op een zacht vuur.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Terrefort A.O.P. Bergerac